GyKK

Vissza az eredeti nézethez
page

Elnöki köszöntő

Szeretettel köszöntöm a Győri Közjegyzői Kamara honlapján!

A Győri Közjegyzői Kamara létszámát tekintve az egyik legkisebb hazai területi kamara. Győr-Moson-Sopron, Veszprém, Vas és Zala megye közjegyzőiből, valamint az e közjegyzők mellett működő közjegyző-helyettesekből és közjegyző-jelöltekből áll.

A kamara, mint nyilvántartott tagsággal rendelkező érdekképviseleti szervezet, feladatait önigazgatás útján teljesíti.

A hazai közjegyzők úgynevezett latin típusú közjegyzők, hatósági személyek, ennek megfelelően feladatuk a preventív igazságszolgáltatás, azaz a jogviták megelőzése, a perek elkerülése, végső esetben azok megkönnyítése, továbbá e tevékenységükkel kapcsolatban teljes körű jogszolgáltatás nyújtása, ide értve a kitanítási kötelezettséget is.

Honlapunkkal arra törekszünk, hogy a látogató pontos és részletes ismereteket szerezhessen a kamara területén működő közjegyzők, közjegyző – helyettesek és jelöltek munkájáról, elérhetőségeiről, a kamara működéséről és általában a közjegyzői tevékenységekről.

Fontos számunkra, hogy az elektronikus világban hozzánk látogató jogkeresők minél teljesebb képet kapjanak rólunk, egyúttal e honlap segítségével ügyeik gyorsabb és hatékonyabb intézéséhez segítséget nyújtsunk. Bízunk abban, hogy ezzel is hozzájáruljunk a hazánkban immár 700 évre visszatekintő közjegyzőség intézményébe vetett bizalom fenntartásához és erősítéséhez.

dr. Bálint Monika
elnök

'; dynamic_sidebar('also_infosav'); echo '
'; } ?>